Badr Hari-rajongó lett Lukas Podolski

Arsenal_Lukas_Podolski-368203.gif

Az Arsenal világbajnok német focistájáról eddig is köztudott volt, hogy hatalmas bokszrajongó, most viszont az is kiderült, hogy beleszeretett a kick-boxba, és a sportág egyik legnagyobb fenegyerekébe, Badr Hariba is. Poldi tavaly kezdett maga is bokszolni, egy térdín szakadásból felépülve így nyerte vissza állóképességét. Az edzéseket azóta sem hanyagolta el, most egyenesen a zsák mellől üzent holland kedvencének.

Podolski bunyó iránti rajongása jól dokumentált, ő a német középsúlyú klasszis, Felix Sturm legjobb barátja, de nemrég a focivébé után a szelfi világbajnokságot is megnyerte, amikor a Rocky filmek miatt a Boksz Dicsőségcsarnokba 2011-ben beiktatott Sylvester Stallone-nal is kattintott egy közös képet az Expendables 3 kölni bemutatóján.

poldi_stallone.jpg

Új kedvence, Hari október 16-án, a dubaji Global Fighting Championship (GFC) gálán lép szorítóba Patrice Quateron ellen. Ugyanitt a szebb napokat látott Melvin Manhoef egy négyfős nehézsúlyú tornán próbálja meg feletetni legutóbbi súlyos vereségét. Badr egyébként nem csupán Podli szimpátiáját élvezi a foci világából, Cristiano Ronaldoval és Karim Benzemaval baráti kapcsolatot ápol.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply