Az edzotaborok.hu idén is a sportegyesületek oldala !

edzotaborok_hu.jpg

Edzőtábort szervez csapatával, egyesületével? Táborhelyet keres, mindezt plusz költségek nélkül? Itt egy oldal, mely az Ön munkáját segíti !

Az edzotaborok.hu weblap már megjelenése óta a tábort szervező edzők, oktatók, szervezők munkáját hivatott segíteni, hogy egy helyen válogathassanak különféle edzőtábor lehetőségek között, az edzotaborok.hu közreműködésével, egyedülálló módon plusz költségek nélkül is! Lehetőség van akár on-line adatlap kitöltésével közvetlen ajánlatkérésre, így időt takaríthat meg, illetve ha nincs konkrét elképzelés, a megadott szempontok szerint kérhet tájékoztatást az edzotaborok.hu segítségével! Több táborhelyen külön kedvezmény is igénybe  vehető például teremdíjjal kapcsolatban, így némileg csökkentve költségeiket !

Ősztől Magazin melléklettel is bővült és folyamatosan bővül a portál, így egy-egy érdekes cikk, hír mellett akár az egyesület, dojo, bemutatkozására is van lehetőség! Érdemes feliratkozni havi hírlevélre, így első kézből kaphat tájékoztatást egy-egy akcióról, új lehetőségekről, hasznos információkról, cikkekről!

Ha edzőtábort szervez érdemes ellátogatni az oldalra, amely hasznos segítség lehet az edzőtábor szervezésében! További információ az info@edzotaborok.hu e-mail címen is kérhető, valamint a weblap elérhető a www.edzotaborok.hu címen ! Legyen élmény az edzőtábor !

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply