ATT selejtező után: Az est KO-ját értékeli Fényes Zsolt és Róma Ádám

fenyes_roma.jpg

Két héttel a siófoki American Top Team selejtezőt követően, melyet a Magyar Prémium MMA Liga szervezésében láthattunk a Scitec Nutrition támogatásával, a legemlékezetesebb bunyót kétségtelenül a Fényes Zsolt (Cutler Fight Club) vs Róma Ádám (Bárdosi Küzdősport Akadémia) párosítás hozta. A debreceni Fényes korábban a Pitbullok csapatát erősítve Magyarország legkeményebb harcosai közé tartozik, külföldi rendezvényeket is megjárva kellő tapasztalattal érkezett a küzdelemre. Róma Ádám Bárdosi Sándor növendékeként márciusban a MPL 2014-es szenzonjának startjakor meglepve az előzetes esélylatolgatókat súlyában végső sikert ért el. Minden adott volt hát egy izgalmas küzdelemre. Ezt hozták is a srácok, zárt fedezék mögül óvatos, a legkisebb hibára, kinyílásra hajtó taktikával üldözték egymást, melyet Róma bírt kevésbé, egy kemény KO-val találta magát a küzdőtér padlóján. De hogy emlékeznek vissza az érintettek a történtekre?

fenyes_roma_1.gif

“A felkészülés maga szerintem (és a csapat szerint sem) ment rosszul, az edzésmunkával sem volt gond, sajnos maga roma.jpga meccshét a kelleténél mozgalmasabbra sikerült, így a meglévő hibáim, amiken már korábban is dolgoztunk edzésen, kijöttek a meccsen is. A kiütés új élmény volt számomra, bár szívem szerint nem élném meg többször. Szerencsére minden rendben egyébként, már aznap este rendbe jöttem az orvosok szerint is, nem volt szükség a kórházban éjszakázásra. Az edzőtáborral kapcsolatos esélyeimről nem tudok semmit, bár nem nyertem így valószínűleg nincs is miről tudnom, bár ha mégis van/lesz rá esélyem, és a körülmények is lehetővé teszik, akkor még mindig élnék vele. A novemberi Prémium Liga döntőéjig már többet nem tervezünk meccselni, nem is biztos, hogy feltétlenül egészséges lenne most. Elsősorban ez a meccs az amire koncentrálok, de természetesen egy visszavágótól sem tartózkodnék a nem túl távoli jövőben.” mondta Róma Ádám.

“Körülbelül egy hónappal szóltak a Róma Ádám elleni mérkőzés lehetőségéről. A felkészülés rendben ment. nem volt sérülésfenyes.jpg. A megbeszélt taktika az volt, hogy állva kell győzni. Nagyon jól rá tudtam hangolódni. Én irányítottam végig. Volt két kísérlete, hogy levigyen, de sikerült állva maradni. A KO életem egyik legjobbja volt. Nem beszéltem vele azóta, de szeretnék. Nem nagyon tudok semmit, azt se, hogy lesz-e folytatás. A terv az, hogy minél több meccsem legyen, most elvileg lesz Romániában, de meg nem tudok részleteket.” mondta Fényes Zsolt.

Fényes Zsolt a Cutler Fight Club bemutatása apropóján mesélt röviden eddigi pályafutásáról, az alábbi videóban tekinthetitek ezt meg. 

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  , , ,

Leave a reply