Askren nem hagyja magát, visszaszólt Dana-nak

Ben-Askren.jpg

Emlékszel még arra a sztorira, amikor Askren a Bellator MMA váltósúlyú bajnokaként hátat fordított Rebney-nek, majd készen állt arra, hogy az UFC-be szerződjön? „Funky” már fél lábbal a mennyben érezhette magát akkor, azonban Dana a nagy udvarlások közepette végül megszakította a tárgyalásokat, mondván, hogy Ben nem olyan nagy szám, mint amilyennek korábban hitte. Askren így kénytelen volt elfogadni az ázsiai One FC ajánlatát, noha ekkor is volt arról szó, hogy mégiscsak White kenyerét eszi majd, de ebből sem lett semmi. Mostanság pedig újra elővették az USA-ban ezt a témát, Ben viszont nem kér már ebből, egy nyilatkozatában például szépen elküldte gyufáért a kopaszt.

Askren azon a véleményen van, hogy Dana olyan, akár azok a srácok, akik a középiskolában a gyengébb társaikat szekálják. Szerinte Barao igenis hibát követett el a fogyasztásnál, ettől függetlenül nem kellett volna vele úgy bánni, mint a szeméttel. Ben úgy fogalmazott, hogy Dana-t a nap végén minden más érdekli, csupán a harcosok nem, valamint kettejük közül White volt az, aki hamarabb kezdte a személyeskedést. Askren az ázsiaiaknál is begyűjtött egy övet a vitrinbe, miután legyőzte Nobutatsu Suzuki-t az első menet közepe felé. Ja, amúgy majdnem kifelejtettem, hogy az AXS TV kirakta a műsorból Ben-t, miután a bunyós elkezdte ócsárolni az UFC-t. Vezet-e út Askren számára a kopaszékhoz? Nos, ha igen, akkor biztos göröngyös lesz.

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Cimke:  

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..