Amir Khan december 15-én bokszol újra

image

A brit ökölvívó cáfolta, hogy a visszatérését nemrégiben bejelentő Ricky Hatton ellen vívná következő mérkőzését. Ellenfele még nem ismert, de a bokszoló hivatalos honlapján december 15-e a megjelölt időpont, és hamarosan az is kiderül, hogy ki ellen mérkőzik majd meg a “király”.
Khan az elmúlt pár héten lazított egy kicsit, és menyasszonyával, illetve annak családjával New Yorkban töltött pár hetet. Döntését nem bánta, és örült, hogy végre kikapcsolódhatott egy kicsit.
“Remek érzés volt itt hagyni a mindennapjaimat, és pár hetet a kedvesemmel és családjával tölteni. Nagyon jól éreztem magam” – mondta
a brit ökölvívás egyik csillaga
.
Khan közleményében azonnal cáfolta, hogy a több mint három évvel a Manny Pacquiaótól elszenvedett veresége után visszatérő Ricky Hatton ellen lépne a szorítóba.
“Láttam, hogy néhány helyen azt említik, hogy a következő alkalommal Ricky ellen bokszolok majd. Szeretném tisztázni a helyzetet, nem ellene fogok megmérkőzni. Nagyon örülök, hogy személyes jó barátom ismét a kötelek közé lép, sikeres visszatérést kívánok neki” – lehet olvasni a kedves szavakat Khan hivatalos honlapján.
A brit ugyanakkor nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben egyszer még megmérkőznek egymással.
“A sportban sohasem tudhatod, hogy mi fog történni. Ha lesz értelme, és útjaink keresztezik egymást, akkor létrejöhet az, amiről néhány újság most írt, de jelen pillanatban ez nem szerepel a terveinkben” – vélekedett az utóbbi két mérkőzését elvesztő bokszoló.
A sportoló felkészülési időszaka nemsokára kezdetét veszi, így a lazításra és feltöltődésre nagyon is szüksége lehet.
“Jelenleg nagyon jól érzem magam, és a felkészülési időszak előtt próbálom kihasználni a még rendelkezésemre álló szabadidőt” – zárta sorait a “király”.
Khan nemrégiben egyébként edzőváltás mellett döntött, így a közel négyéves együttműködés most véget ér Freddie Roach trénerrel.
“Köszönök minden segítséget és a kemény munkát. Hálás vagyok az egész csapatának, az edzések minden pillanatát élveztem, de úgy érzem, hogy most változtatnom kell” – zárta sorait Khan.
Egyelőre nem tudni, hogy a bokszoló milyen edzővel dolgozik majd együtt, de sokat nem várhat, hiszen felkészülése októberben elkezdődik.
Az ökölvívás mellett a bet365 a legújabb tenisz hírek
publikálásáról
sem marad le.
Herczeg R. – Xlsport.hu

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..