Alistair Overeem szakított a Golden Glory csapatával

image

Nagyon úgy tűnik, hogy Alistair Overeem mindent vagy semmit alapon játszik az UFC pályafutását illetően. Overeem szinte az egész karrierjét a Golden Glory csapatába húzta le, otthonának és családjának nevezte a holland klubot, a mai nap azonban Twitter oldalán bejelentette, szakít klubjával.

„Hivatalosan is szeretném megerősíteni, hogy többé nem vagyok a Golden Glory versenyzője. Mint minden kapcsolatban, itt is voltak szép és nehéz idők, néha közös nevezőn voltunk, máskor nem. Minden kapcsolat azonban bizalmon épül, de attól a ponttól kezdve, mikor ez a bizalom megtörik, nincs igazán visszaút, nem lehet a korábbi pozitív hangvétel mellett dolgozni. Nem fogom kiteregetni a szennyest, nem részletezem az elválás okát, arra kérnék mindenkit, hogy tartsa ezt tiszteletben! Szeretném megköszönni a Golden Glory-nak a megannyi közösen eltöltött évet és munkát, további szép sikereket kívánok nekik!”
 
Miután  az UFC menesztette a teljes Golden Glory csapatot, csak Overeem jött vissza a száműzetésből, egyéni, exkluzív szerződéssel. Pedig úgy tűnt, hogy tisztázták a félreértést, a fizetések is rendben lettek volna. A többi bunyós azonban változatlanul egy helyben topog, Coenen sem lát már arra esélyt, hogy visszatérhet. Lehetséges, hogy Overeem kényszerpályára került és választania kellett. Az is előfordulhat, hogy a Golden Glory valóban nagyobb szeletet akart az Overeem tortából annak lehetséges UFC-menetelése folytán…
 
Érdekes kérdés, hogy Overeem ezek után melyik csapatnál fog kikötni, teljesítményét mennyiben befolyásolja majd a váltás. Az szintre biztosra vehető, hogy az USA-ba költözik, jöhet az AKA, Xtreme Couture esetleg Greg Jackson csapata? Mire tippeltek?
 
Forrás: www.totaldamage.hu – mmamania.com

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply