Aldo: Megint le fogom győzni Mendes-t

josé-aldo.jpg

A Team Alpha Male és a Team Nova União közötti házi háború hamarosan folytatódik, amikor José Aldo másodjára teszi kockára bajnoki címét Chad Mendes ellen. A két harcos 2012-ben találkozott egymással legutóbb, akkor Aldo 1 menetet engedélyezett Mendes-nek, majd egy kemény térdes után már rohant is a tomboló brazil rajongók közé. Mendes veresége után ismét felkapaszkodott a ranglétrára, miután impozáns győzelmi sorozatot rakott össze, közben meg cukkolni kezdte a bajnokot. Aldo korábban elmondta, hogy felspannolva érkezik majd a mérkőzésre, és esélyt sem ad majd Chad-nek. Íme egy hasonló nyilatkozat a braziltól:

„Nem hiszem, hogy le tud majd vinni a földre, de azért remélem, hogy megpróbálja. Valójában ez az egyetlen esélye, nem sok választása van. Számára a birkózás a legnagyobb erősség, de engem nehéz levinni, úgyhogy állva kell majd harcolnia ellenem.”

„Még ha a kettőnk ügye személyes is, vagy sem, nekem ezzel egyáltalán nincs problémám. Csupán menni fogok előre, ismét le fogom őt győzni, csak ez számít.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply