A Watt Energy az MMA Szövetség Csepel főtámogatója!

web_Watt_Design_PressMagyarország egyik legnépszerűbb energiaitala, a Watt Energy állt főszponzorként csapatunk mellé. Köszönjük a támogatást, bízunk benne, eredményeinkkel, a tiszta, sportszerű küzdelmekre való törekvéssel megháláljuk a Watt Energy bizalmát.

– Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Watt Energy méltónak találta az MMA Szövetség Csepel csapatát a támogatásra – kezdte Juhász Sándor elnök. – A cég üzletfilozófiája, a minőség szem előtt tartása, maximálisan megegyezik klubunk irányvonalával. Nagyon örülök, hogy egy magyar terméket gyártó, magyar cég állt mögénk. A Watt Energy véleményem szerint a legjobb termék a piacon, versenyzőink szívesen fogyasztják. Igyekszünk megfelelni a Watt Energy által támasztott, törekvéseinkkel tökéletesen egybeeső követelményeknek. Számunkra egyik elsődleges szempont a fair play szellemében való tiszta küzdelem.

A Watt Energy több vezetője is sportmúltra tekint vissza, ismerik az edzőtermek, pályák hangulatát, nem idegen számukra a küzdelmek kemény világa. Szeretettel és tisztelettel várjuk a cég képviselőit az általunk rendezett viadalokra! A sportágtörténeti jelentőséggel bíró első nyílt amatőr MMA magyar bajnokság döntője november 2-án, Budapesten kerül megrendezésre, reméljük, a Watt Energy vezérkara a helyszínen is meggyőződik arról, hogy egy arra érdemes klubot támogat.

 

Sajtóközlemény

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..