A sportszakma megköveteli a szaktudást

Folytatódik a sportlétesítmény-menedzseri képzés a Milton Friedman Egyetemen.

9f74a5e1-5747-438d-8ed4-76250021c7b2

A korábbi évek sikereire való tekintettel, ősszel ismét elindítja sportlétesítmény menedzsment szakirányú továbbképzését a Milton Friedman Egyetem (Milton). A jelentős érdeklődés miatt az országban egyedülálló posztgraduális képzésre szeptember 16-ig lehet jelentkezni, hiszen az Egyetem meghosszabbította a jelentkezési határidőt.

A Milton Friedman Egyetem felismerte, hogy a sportlétesítmény menedzsment területén jelentős hiány van a megfelelően képzett szakemberekből, ezért indította el az országban egyedülálló posztgraduális képzést, amelyre hatalmas volt az érdeklődés az elmúlt évben. Ez a siker indokolja, hogy az idén ősszel induló kurzus jelentkezési határidejét meghosszabbították, így azok számára is nyitott a lehetőség, akik a nyári vakáció után kezdenek foglalkozni a gondolattal, hogy újra tanulnának valamit.

A hallgatók korszerű menedzsment-ismereteket, jogi hátteret, műszaki ismereteket és pénzügyi képzést is kapnak, hogy a diplomázás után gond nélkül lássák el feladatukat kluboknál, sportszövetségeknél és létesítményüzemeltetéssel foglalkozó vállalkozásokban.

Egyúttal fontos képzési feladat az egységes és átfogó kép kialakítása a sportlétesítményekkel való modern gazdálkodás területén, beleértve a korszerű menedzsment-ismereteket, a jogi hátteret, az új műszaki ismereteket és a pénzügyi vonatkozásokat is. Vezetési és szakterületi jártasságuk segítségével a hallgatók hozzájárulnak majd a sport, a rekreációs és a mentálhigiénés kultúra feltételeinek fejlesztéséhez, illetve gazdagításához. A sportlétesítmény menedzserek sportszövetségekben, sportszervezetekben, létesítményüzemeltetéssel foglalkozó intézményekben, sportvállalkozásokban és multifunkcionális intézményekben láthatják el feladatukat.

Ennek érdekében az Egyetem nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésre. A gyakorlatorientáltságot bizonyítja, hogy a képzés 75 százaléka külső intézményekben zajlik. A Testnevelési Egyetem (TE) szakmai támogatásával zajló, hiánypótló képzésen neves oktatók, szakmai szervezetek képviselői és sport világmárkák marketingvezetői adják át a tudásukat a diákoknak.

Várjuk jelentkezését!

További információ és jelentkezés: KLIKK IDE!

A A sportszakma megköveteli a szaktudást bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS