A Nemzetközi Judo Szövetség elnökének üzenete

vizer

Kedves Judokák,
Kedves Judós Családunk,

Egy különös és nagyon szomorú időszakot élünk át ezekben a napokban. A Covid-19 vírus terjedése óriási méreteket ölt, ami rendkívüli bizonytalanságot okoz és sohasem látott kihívásokat hoz az életünkbe.

Ezért szeretnék mindenki számára, akit e helyzet érint erőt és támogatást nyújtó üzenetet intézni, hogy hangsúlyozzam, mennyire fontos, hogy most egészségben és egységben maradjunk. Mély együttérzésem a súlyosan sújtott országokkal, ahol a vírus sok életet követelt már, és sokaknak az egész társadalomtól elszigetelten kell élniük.

Ahogyan azt korábban kihirdettük, a Nemzetközi Judo Szövetség április 30-ig minden eseményt lemondott annak érdekében, hogy megvédje az összes érdekelt felet, így biztonságban tartsa a judós közösséget, és tisztességes eljárást biztosítson az olimpiai kvalifikációban résztvevő összes sportoló számára. Keményen dolgozunk a legjobb megoldások megtalálása érdekében, és reméljük, hogy folytathatjuk tevékenységünket a tervek szerint, miután a kritikus időszak lezárult.

Ilyen kihívásokkal szemben rugalmasnak kell lennünk, és védelmeznünk kell egymást, ezért arra ösztönzök mindenkit, hogy alkalmazzuk a sportágunk minden alapelvét, példát mutatva a körülöttünk élők számára.

A judós családunknak, és mindenkinek az egész világon jó egészséget és kitartást kívánok!

Marius L. Vizer
elnök
Nemzetközi Judo Szövetség (IJF)

A A Nemzetközi Judo Szövetség elnökének üzenete bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS