a.hartrodt GMBH.: Szponzorációs szerződés Balzsay Károllyal

hartrodt_lead.JPG

Az a.hartrodt logisztikai és szállítmányozási vállalat sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Balzsay Károlyt mától, profi ökölvívó pályafutása befejezéséig szponzorálja.

A szerződés aláírására is a sajtótájékoztatón került sor, ahol megtudhattuk, hogy a hamburgi vállalat vezetősége Balzsay Károlyon kívül a Bedák testvérekkel is leszerződik a közeljövőben.
Karcsi elmondta, hogy az elvárás vele szemben mindenképpen a lehető legjobb szereplés, a januári címmérkőzésen már bizonyítania akar. Ellenfelét verhetőnek, de az átlagosnál sokkal jobbnak tartja, az esélyek 50-50 %.
Az a.hartrodt képviseletében Jürgen Kirrbach és Gerd Haase elmondták, hogy cégük egy családi vállalkozás, melyet 1887-ben alapítottak, szállítmányozással és logisztikával foglalkozik. Jelenleg több mint 60 országban, köztük Magyarországon is van képviselete. Teljesen beleillik a cég arculatába a profi ökölvívás támogatása, és nagy vágyuk egy profi ökölvívó gála Magyarországon, melyre jövő évben talán sor kerül.

    IMG_2463_1.JPG

Szerkesztőségünk sok sikert kiván az együttműködéshez, és Karcsi további profi pályafutásához.

XLfight – Ezüstszegi József

www.hartrodt.com 

www.budopest.hu

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..