A Gilda Max befogadta Erdei Zsolt klubját

image  Pénteken megnyitották a Gilda Max Flórián téri fitnesztermének új küzdősport centrumát, mely mostantól Erdei Zsolt korábbi profi ökölvívó-világbajnok klubjának is a központja lesz.

    A pénteki sajtótájékoztatón kiderült, hogy az 500 négyzetméteres új létesítményben két ring, tucatnyi bokszzsák, 60 négyzetméter tatami és számos egyéb eszköz segíti az edzéseket.
    A Gilda Max, mint elhangzott, elkötelezett a nagy hagyományokkal rendelkező ökölvívósport mellett, a vezetőség ezért is vállalta örömmel, hogy befogadja az Erdei Zsolt SE-t, s támogatja Erdeit és az irányításával edző Bedák Zsoltot a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnokát a profi meccsekre való felkészülésben.
    Erdei Zsoltot a Gilda Max Box nagykövetévé is kinevezték pénteken a Gilda Max küzdősport szakág vezetőjéhez, Miló Viktóriához hasonlóan. A két korábbi bokszvilágbajnok együttműködik a sportág népszerűsítésében és közös tervet dolgoztak ki a fiatal és tehetséges ökölvívók felkutatására és kinevelésére.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .