19. Hanshi Kupa beszámoló

Hétvégén lezajlott a ZBK Kempo legrangosabb versenye, a Hanshi Kupa, melyen névadója, a Zen Bu Kan Kempo stílusalapító nagymestere ‘Soke’ Dr. Harnos Imre is részt vett. Csapataink csodálatos eredményeket ért el. Női csapatunk megvédte a címét is!

Hanshi_kupa_webGyermek csapatunkat Katona Attila (kata 4. hely), Tüdős Levente (fegyveres kata 1. hely), Szabó Dániel (önvédelem 4. hely) Szelestey Ádám (földharc 4. hely) és Zabrodszkij Nikolaj ( 3 pontos küzdelem 3. hely) képviselték. Az összesített pontszámok alapján, pontegyezőség alakult ki a 2. helyért csapatunk és az egyik ellenfél csapat között. Kolja győzni tudott az ellenfél csapat versenyzőjével szemben a mindent eldöntő 3 pontos küzdelemben, így a Kismészáros gyermek csapata 2. helyen végzett. Gratulálunk a csapatnak és Palotás Ferenc mesternek!

Az gyerek csapatverseny eredményhirdetését a tavalyi danvizsgázók diplomaosztójával kezdődött, ahol két mesterünk is érintett volt. Sportági szövetségünk vezetősége átadta az Sho Dan diplomát Szőke Zoltánnak (Captain dojo) és Dr. Havas-Sághy Gábornak (Concordia dojo), mellyel elismerte az elmúlt egy évben végzett munkájukat fekete övesként.

Kárászi Balázs a Kismészáros felnőtt csapatának vezetőedzője is nagy megtiszteltetésben részesült. ‘Soke’ Dr. Harnos Imrétől és Hanshi Lévai Lászlótól megkapta az első szamuráj fokozatot: ‘Renshi’ rangra emelkedett.

Renshi_web

Délután kezdődtek a felnőtt csapat versenyek. A női csapatunk címvédőként érkezett a megmérettetésre és az elvárásnak megfelelően teljesített. Címüket fölényesen védték meg a lányok: Láng Zsáklin (Kata 2. hely), Krepsz Fanni (fegyveres kata 1. hely), Adrján Jennifer (Önvédelem 1. hely), Kovács Alexandra (földharc 1. hely), Szeibert Szonja (3 pontos küzdelem 2. hely). Ha női csapatunk jövőre is győzni tud, akkor a vándorkupa véglegesen az övék marad!

Kósa Péter az Agri Kampo Klub férfi csapatában indult földharcosként. Péter 1. helyet szerzett és immáron 3. alkalommal nyerte meg a Hanshi Kupa földharc versenyszámát abszolút kategóriában. A megszerzett pontok hozzá segítették az Agria Kempo Klubbot a felnőtt csapatverseny megnyeréséhez.

Kárászi Balázs egy földharc szuper fightot vívott Gi-ben az Román csapat egyik versenyzőjével, ahol kopogtatással győzött.

Szőke Zoltán mester a verseny szünetében, Harnos Imre és Lévai László tiszteletére megrendezett törésbemutatóban szerepelt, ahol két partvis nyelet törtek el a combjain segítői. A tejes bemutatót itt megtekinthetitek.

A Kismészáros Kempo SE versenyzői ismét kiemelkedően szerepeltek a versenyen. Gratulálunk az eredményekhez!

Forrás: www.kismeszaros.hu – RSS

Cimke: